Liiga käynnistyi, poimi ilmaiset vedot!

17.9.2013

Jääkiekon SM-Liiga, eli nykyiseltä nimeltään Liiga, käynnistyi viime viikolla. Porin patapaidat lähtevät puolustavana mestarina kauteen, mutta tämän kauden kärkikahinoihin sitä ei ole ennustettu. Sarjataulukon kärkeen on uumoiltu muun muassa Tappara, Kärpät, Jokerit ja JYP. Liigan vedonlyönti käy kuumana heti sarjan käynnistyttyä – tässä parhaita vedonlyöntietuja.

Yksi monipuolisimmista vedonlyöntisivustoista on ehdottomasti Unibet. Jokaiseen liigapeliin on tarjolla kymmeniä eri vetomahdollisuuksia + otteluiden livekohteet. Ensitallettaja saa 100 euron bonuksen, mutta kannattaa muistaa hyödyntää riskitön mobiilietu: saat 10 euron bonuksen, mikäli ensimmäinen vähintään 10 euron mobiilivetosi menee mönkään.

Betssonin ja Betsafen vedonlyöntitarjonta on aivan kärkitasoa. Yli 10 000 vedonlyöntikohdetta sekä aktiivinen ja kattava live-vedonlyönti-osio. Betsafeen saat 150 euron ensitalletusedun ja Betssonkin tuplaa talletuksesi 100 euroon asti.

Nordicbetilla ei välttämättä ole kaikkein monipuolisin vedonlyöntivalikoima, mutta se tarjoaa moneen matsiin parhaimmat kertoimet! Mikäli teet perus liigavetoja, kannattaa siis tarkistaa Nordicbetin kilpailukykyiset kertoimet. Saat myös Nordicbetille ensitallettajana ilmaisen 100 euron edun.

Nordicbet

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset