Sukella osuus Mr Greenin 15 000 euron käteispotista!

29.9.2015

Etsi voittoja kuvankauniin, sinisen meren syvyyksistä ja samalla reissulla saat tilaisuuden kalastaa itsellesi roimankin osuuden Mr Greenin tarjoamasta 15 000 euron käteispotista.

Erinomaisista kampanjoistaan tunnettu Mr Green on siis pistänyt kunnon madon koukkuun. 15 000 euron käteiskasa odottaa noutajiaan netticasinon mainiossa pelissä – Pacific Paradise. Anna slotin lumota ja pelaa sen verran kuin hyvältä tuntuu. Nappaat kuitenkin jokaista pelattua 10 euroa kohti yhden lipukkeen palkintopotin arvontaan. Lippujen määrää ei ole rajoitettu ja yksi pelaaja voi viedä useammankin palkinnon, joten nyt kannattaa rohkaistua ja osallistua!

Mr Greenin kampanjassa voittomahdollisuudet ovat takuulla kovemmat kuin monessa muussa promootiossa, sillä voittajia tulee olemaan jopa 500 kappaletta. 15 000 euron jättipotti jaetaan siten, että pelaajat napsivat 10 – 100 euron mukavia summia.

Voit ottaa osaa sekä mobiilissa että webissä, mutta pidä mielessä, että osallistumisaika päättyy 4. lokakuuta ja voittajat valitaan 6. lokakuuta.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset