Suomalaispelaajalle €40 600 yhdellä pyöräytyksellä!

2.1.2014

Netticasino Casumo on suosinut suomalaispelaajia viime viikkoina. Vasta pari viikkoa sitten Suomeen voitettiin 100 000 €. Nyt tuorein suomalainen suurvoittaja on 56-vuotias naispelaaja, joka voitti 40 577,50 euroa vain yhdellä pyöräytyksellä! Hän pelasi voittoisan pyöräytyksensä Casumon Gonzo’s Quest -pelissä. Onneksi olkoon!

Casumo antaa kaikille uusille asiakkailleen tyytyväisyystakuun. Toisin sanoen kokeiltuasi Casumon pelejä, saat tallettamasi 10 euroa takaisin, jos et ole tyytyväinen kokemukseesi. Saat luonnollisesti myös ilmaiskierroksia ja lisää pelirahaa liittyessäsi. Rekisteröityessäsi voit valita oman Casumo-hahmon, joka antaa sinulle haluamasi pelaajaedut!

Suosittu Gonzo’s Quest on viiden linjan hedelmäpeli, jossa pyörivien rullien sijaan symbolit tippuvat ruudulle jokaisella pelikierroksella. Jokaisen voittokierroksen jälkeen saat uuden ilmaisen kierroksen, jonka voitot saat tuplana. Peräkkäisilla voittokierroksilla voittokerroin nousee parhaimmillaan viiteen, ja ilmaisilla lumivyöry-kierroksilla voitot ovat jopa 15-kertaisia!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset