Tee Unibetilla MLB-veto ja voita matka New Yorkiin!

25.7.2014

Unibetin kymmenosaisesta JVG USA -kampanjasta on nyt puolet takana, ja huikeat tarjoukset sen kun jatkuvat. Nyt käynnissä on Baseball Hit & Run -kampanja, jossa voit hommata itsellesi lisää arpalippuja kahden hengen New Yorkin matkojen arvontaan.

Osallistu näin: siirry Unibetin vedonlyöntiin, klikkaa Baseball Hit & Run -kampanjasivulle ja rekisteröi itsesi mukaan kampanjaan. Tee tämän jälkeen yksi vähintään 2 euron vetolappu, johon laitat vähintään 9 Major League Baseball -ottelua. Sitten vain jännittämään ottelujen ja arvontojen tuloksia! Syksyn kolmen New Yorkin matkan lisäksi osallistut kuukausiarvontaan: 5 x MLB Replica -pelipaitoja sekä 10 x virallisia MLB-pelipalloja.

Voit tienata arpalippuja Unibetin JVG USA -kampanjaan jokaisesta kymmenestä kuukausikampanjasta. Mitä enemmän lippuja hankit, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa yksi kolmesta kahden hengen New Yorkin matkoista, jotka arvotaan syksyllä. Matkaseurana tuolla reissulla tulee olemaan JVG ja Esa Tikkanen.

Jenkkipesäpalloa pelataan heinäkuussakin joka päivä vähintään 10 ottelun verran. Tee nyt vetosi, niin osallistut samalla New Yorkin matkan arvontaan!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset