Tulosveto

Veikkauksen suosittuun peliarsenaaliin Tulosveto lisättiin jo vuonna 1994 ja siitä lähtien se onkin ollut yksi suomalaisten suosikkipeleistä. Nimensä mukaisesti tulosvedossa lyödään vetoa ottelun lopputuloksesta. Lopputulos otetaan huomioon nimenomaan varsinaisen peliajan päätyttyä ja lisä- tai jatkoajan jälkeistä lopullista tulosta ei oteta huomioon. Pelaajan tarkoituksena on siis veikata kohteen joukkueiden tekemien maalien määrää.

VedonlyöntitoimistoLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
unibetUnibet
Pelit livenä saitilla
100€ aloitusbonus
5/5
Pelaa Unibetissa »
10bet10Bet
Mainiota betsausta
100% ja 100€
5/5
Pelaa 10Betissa »
betsafeBetsafe
Hyvät kertoimet, laaja valikoima
100% ja 200€ bonus
45/5
Pelaa Betsafessa »
betssonBetsson
Pohjoismaiden suurin!
75€ ilmaisveto
45/5
Pelaa Betssonissa »
betwayBetway
Suosittu jo pitkään
100€ talletusbonus
4/5
Pelaa Betwayssä »
veikkaushuoneVeikkaushuone
Netin suomalaisin pelisivu
100€ aloitusbonus4/5
Pelaa Veikkaushuoneella »
betserBetser
Monipuolinen kasino ja sosiaalista vedonlyöntiä
100% talletusbonus4/5
Pelaa Betserilla »
mobilebetMobilebet
Mobiiliin vedonlyöntiin keskittynyt sivusto
100% talletusbonus3/5
Pelaa Mobilebetilla »

Tulosvedon kertoimet

Tulosvedossa kerroinvaihtoehtoja on kaksi: Kiinteät ja muuttuvat kertoimet. Mikäli valitset kiinteän kertoimen tulosvedon, asettaa vedon vastaanottanut vedonlyöntitoimisto kertoimen etukäteen. Muuttuvan kertoimen tapauksessa taasen kerroin muuttuu vastaamaan vedon vastaanottaneen yhtiön etuja niin, että yhtiö saa välistä oman katteensa ja loput panoksista jaetaan pelaajille voittovaroina.

Meidän kansallinen monopolimme, Oy Veikkaus Ab, suosii useimmiten muuttuvaa kerrointa, jonka avulla se pystyy varmistamaan omat tulonsa. Tämä takaa pelaamisen jatkuvuuden ja firman voitollisuuden. Mikäli haluat kokeilla kiinteän kertoimen tulosvetoa, kannattaa sinun suunnata ulkomaisille pelinvälityssivustoille. Useimmat ulkomaiset vedonlyöntitoimistot nimittäin tarjoavat tulosvetoa kiinteällä kertoimella. Sinun tarvitsee valita vain kohde, josta uskot repiväsi suurimmat rahat valittuun riskiin nähden.

Kiinteiden kertoimien järjestelmän etuna on mahdollisuus laskea haluttu voittosumma ottamalla huomioon kerroin ja asettamalla panos sen mukaisesti. Näin ollen kiinteiden kertoimien tulosvedot ovatkin suositeltavia. Joissain pelikohteissa ja -tapahtumissa myös Veikkaus on valmis tarjoamaan kiinteitä kertoimia, joten kannattaa pitää silmät auki ja tutkia pelimahdollisuuksia.

Veikkauksen tulosveto ja Internetin tulosvedot

Veikkauksen Tulosvedossa voit valita panoksen väliltä 1-1000 euroa. Lisäksi voit yhdellä pelikupongilla pelata useaa eri lopputulosvaihtoehtoa. Esimerkiksi pelaamalla Jokerit – TPS kohdetta luvuilla Jokerit 2 ja 3, sekä TPS 1 ja 2 antaa lopputulosvaihtoehdoiksi 2-1, 2-2, 3-1 ja 3-2, jolloin kuponkisi hinnaksi tulee panos x rivimäärä, eli tässä tapauksessa valitsemasi panos kertaa neljä.

Veikkauksen palautusprosentti on verrattain alhainen, tasan 80 prosenttia. Suurimmat netin vedonlyöntitoimistot tarjoavat nimittäin palautusprosentteja 85 ja 90 prosentin välimaastosta. Uutena lisänä Internetiin on ilmestynyt niin sanottuja vedonlyöntipörssejä, joissa voit lyödä vetoa toista pelaajaa vastaan. Tällöin vedonlyöntitoimisto ei ole osallisena tapahtumaan vaan pelaajat keskenään yrittävät ratkaista paremmuutensa. Pelaaminen muita veikkaajia vastaan antaa sinulle mahdollisuuden repiä tulosvetokohteista todella mahtavia summia — olettaen tietysti, että osaat hommasi!

Vinkkejä tulosvetoon

Koska yleinen uskomus on, että suurimaaliset kohteet olisivat vaikeammin veikattavissa, siirtyvät useat pelaajat juuri näihin kohteisiin. Näin ollen muuttuvien kertoimien systeemissä näiden kohteiden kertoimet laskevat keskimääräistä alhaisemmalle tasolle ja saadut voittopotit ovat täten keskitasoa pienempiä. Fiksu pelaaja laittaakin rahaa pieninumeroisempiin otteluihin, joiden voittokertoimet ovat korkeammat.

Kaikessa yksinkertaisuudessaan tulosveto tarjoaa mukavaa lisäjännitystä kohteeseen kuin kohteeseen. Muistathan, että voitat vain ja ainoastaan, jos veikkaamasi tulos on täsmälleen oikein varsinaisen peliajan päätyttyä. Jatko- ja lisäajoilla ei ole tulokseen vaikutusta.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa