Tutustu maailman seitsemään ihmeeseen Mr Greenin palkinnossa!

2.5.2018

Mr Greenin hulppeassa arvonnassa on jälleen tarjolla jotain uniikkia ja unohtumatonta. Jos sinulla onni on myötä, voit pelaamalla saada itsellesi voiton, joka todella kattaa todella huiman palkinnon. Kun kierrätät 200€ kampanjan pelikokoelmassa saat päivän aikana yhden arvan ”Maailman seitsemän ihmettä” – arvontaan. Kyseessä ei ole mikä tahansa arvonta, vaan yhtä pelaajaa hemmotellaan peräti 27 päivän matkalla, jonka aikana käydään katsomassa kilpailun mukaan maailman seitsemää ihmettä.

  • Päivät 1-3: Rooma (Colosseum)
  • Päivät 4-7: Amman (Petra)
  • Päivät 8-11: Agra (Taj Mahal)
  • Päivät 12-15: Peking (Kiinan muuri)
  • Päivät 16-19: Cancún (Chichén Itzá)
  • Päivät 20-23: Cusco (Machu Picchu)
  • Päivät 24-27: Rio De Janeiro (Kristus Vapahtaja)

Palkinto sisältää ylelliset 4 tai 5 tähden majoituksen kussakin kaupungissa, lentokenttäkuljetukset kussakin kohteessa, yksityisen kierroksen kussakin seitsemässä ihmeessä, viisumit, Michelin-aterian tai vastaavan kussakin kaupungissa ja hotelli-illallisen kussakin kaupungissa.

Kampanjan aikana voit kerätä yhteensä 11 arpaa, ja mitä enemmän arpoja, sitä paremmat mahdollisuudet sinulla on voittaa tässä upeassa kilpailussa. Pelintarjoaja NetEnt tulee suorittamaan arvonnan 7. toukokuuta ja maailmanmatkaajan nimi puolestaan ilmoitetaan seuraavana päivänä kaikelle kansalle. Muista että sinulla on tuohon päivämäärään aikaa osallistua, mutta suositeltavaa on että hankit enemmän arpoja jotta voittomahdollisuutesi paranevat!

Pelikokoelmassa ovat mm. Planet of the Apes, Mega Fortune, Spinata Grande, Jimi Hendrix, Guns n Roses, Twin Spin Deluxe ja monet muut upeat NetEnt suosikit.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset