Unibetiltä vedot kuntoon MM-kisoihin

9.5.2017

Et varmasti ole voinut välttyä tiedolta että jääkiekon MM-kisat ovat käynnissä. Suomen Leijonat ovat pelanneet nyt kolme ottelua eikä jälki ole ihan hirveän hienoa ollut. Ensin varsin nihkeällä peliesityksellä kaatui vaivoin Valko-Venäjä ja sen jälkeen kisaisäntä Ranska kuritti Leijonia oikein olan takaa. Tsekkiä vastaan maanantaina Leijonat johtivat jo 3-0, mutta lopulta vaaka kääntyi Tsekille lukemin 3-4.

No, eipä tässä auta vaipua synkkyyteen vaan vähintään vedonlyönnin avulla saada taas suupielet ylöspäin. Tähän tarjoaa Unibet varsin mainion tukivarren, sillä keskiviikkona 10.5. on Suomi – Slovenia –otteluun tarjolla 10 euron riskitön veto. Lauantaina 13.5. Suomi kohtaa Norjan ja tuossa pelissä kun betsaat vähintään 10 euroa minimikertoimella 1.80, saat viiden euron ilmaisvedon käyttöösi tiistaina 16.5. kello 18.00. Alkusarjan viimeisessä pelissä Suomi kohtaa ainapahan Kanadan ja tähän on tarjolla myös kymmenen euron ilmaisveto. Muista surffata Unibetin kampanjasivuille ja klikkaa itsesi mukaan ilmaisvetojen ihmeelliseen maailmaan.

Kannattaa myös tarkkailla Unibetin sosiaalisen median kanavia, sillä pelaaja voi saada Twitter, Instagram tai Snapchat –tilin isojaossa ManCaven käyttöön itselle ja 10 kaverille. Mutta jos nainen voittaa tuon palkinnon, onko se sitten WomenCave? Kuulostaa hieman härskiltä, mutta palkinto on joka tapauksessa varsin messevä. Kannattaa myös käydä lataamassa Unibetin oma sovellus MM-kiekon seurantaan niin pysyt perillä kaikista kisatapahtumista.

Joka tapauksessa Unibetillä on tarjolla MM-kisoihin valtavasti lisää jännitettävää Suomen ja kaikkien muidenkin maiden matseihin.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset