Unibetin kisassa palkintona lomamatka Las Vegasiin

7.2.2017

Unibet järjestää helmikuussa mahtavan turnauksen, jonka voittaja pääsee, ei enempää eikä vähempää, kuin itse Las Vegasiin. Unibetin kampanjassa pelaaja voi ensin valita oman suhdestatuksensa Sinkun, Vaikea selittää, Parisuhteessa ja Naimisissa väliltä ja voittajan mukaan tietenkin lähtee joku mielitietty mukaan.

Palkinto sisältää neljän yön Las Vegas –retken, kyllähän siinä ehtii jo kaupunkia nähdä varsin mukavasti. Pakettiin kuuluu menopaluulennot Euroopasta Las Vegasiin, yksityiskuljetukset lentokentältä ja takaisin. Tarjolla on myös neljän yön majoitukset Las Vegasin sydämessä sijaitsevassa hotellissa. Elämyksenä reissussa on myös helikopterilento Grand Canyonin yllä ja 450 euroa rahaa, jotka voi käyttää vaikkapa kaupungin lukuisilla kasinoilla. Yhteensä voittopaketin arvo on jopa 5000 euroa. Pariskunnille on helikopterilennon sijaan tarjolla Elvis-hääseremonia Gracelandin kappelissa.

Osallistuminen kampanjaan on helppoa. Kisa on voimassa 1.2.2017 – 20.2.2017. Pääset rekisteröitymään turnaukseen Unibetin kampanjasivuilla ja kampanjassa ovat mukana pelit Gonzo’s Quest, Starburst, Jack Hammer, Twin Spin, Immortal Romance ja Bridesmaides.

500 parasta pelaajaa joilla on suurin tasoitettu voitto 20 peräkkäiseltä kierrokselta, pääsee jakamaan palkintopottia.

Paras pelaaja pääsee Las Vegasiin, kakkoseksi tuleva saa lohdutuspalkinnoksi 1000 euroa. Kolmoselle on luvassa 500 euroa, nelonen tienaa 300 euroa. 5. parhaalle pelaajalle on luvassa 200 euroa ja sijat 6.-10.palkitaan sadalle eurolla. Sijat 11.-20. saavat hekin vielä 50 euroa. Sijat 21.-500 tulevat saamaan ilmaiskierroksia Gonzo’s Quest –kolikkopeliin.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset