Näytä taitosi ja lähde ystäväsi kanssa Chicagoon!

1.10.2013

Unibet arpoi juuri kahden hengen New Yorkin matkan yhdelle onnekkaalle 10 euroa tallettaneelle suomalaispelaajalle. Jos missasit Ison Omenan matkakampanjan, niin nyt tarjolla on jo seuraava reissu rapakon taakse. Unibetin Slot Masters -turnaus vie neljä pelaajaa ystävineen Chicagoon marraskuussa. Kyseessä on takuuvarmaa viihdettä VIP-tyyliin – osallistu pelaamalla Chicago Slots -pelejä!

Mukaan päästäksesi riittää, että olet Unibetin asiakas. Mene Unibetin Slot Masters -kampanja-sivulle ja rekisteröidy turnaukseen. Tämän jälkeen voit aloittaa heti pisteiden keräämisen pelaamalla Casino Blackin Chicago Slots -pelejä. Pääset Leaderboardille, kun pelaat vähintään 100 kierrosta viikossa. Saat 100 pistettä jokaisesta päivästä, kun pelaat vähintään 100 euroa.

Slot Masters -turnaus on käynnissä lokakuun 27. päivään asti. Palkintorahaa jaetaan Leaderboardin TOP10-pelaajille. Ykköspalkintona on kahden hengen VIP-matkapaketti Chicagoon. Palkinto sisältää muun muassa lennot kahdelle Chicagoon ja takaisin, 4 yötä hotellissa, kiertue WMS Games Studiolla, Classic Chicago Steakhouse -illallinen ja kaupunkikiertue.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset