Unibetin uusi Lotto-osasto tarjoaa paljon pelattavaa

26.6.2017

Unibetillä on kaikille Lotto-pelaajille mainioita uutisia. Enää ei tarvitse tyytyä Veikkauksen potteihin ja arvontoihin jos haluaa päästä pelaamaan isoja lottopotteja omassa selaimessa. Unibetin Lotto-osiossa voi nyt pelata lukuisia eri jättipottipelejä aina Eurojackpotista alkaen.

Tarjolla on paljon muutakin, sillä pelaaja pääsee pelaamaan hieman isompia potteja tarjoavia Euromillions ja Megamillions potteja, joiden lottopotit voivat nousta jopa yli sadan miljoonan euron. Unibetin sivustolla pelaaja voi nähdä milloin kyseisten pelien arvonnat ovat tai oikeastaan sen montako päivää ja tuntia näiden pottien arvontaan on aikaa.

Käsittämättömin potti on El Gordo – jouluarvonnassa, jossa arvotaan jouluna peräti 2.3 miljardin palkintopotti. Osallistuminen maksaa kolme euroa, mutta jos siellä voi tosiaan saada oman osuutensa peräti 2,3 miljardista, niin onhan se nyt vaan vähän hölmöä jättää tämä tilaisuus käyttämättä.

Unibetin Lotto-osastolla on tarjolla myös eri maiden lottopotteja, pääset pelaamaan esimerkiksi Saksan, Itävallan, Ranskan tai Puolan lottopelejä. Mukavaa vaihtelua todellakin. Tarjolla on myös 16 erilaista raaputusarpaa ja joukossa on paljon tuttuja pelejä kuten 3WOW ja 7th Haven. Oma osastonsa on myös kymmenelle eri Keno-pelille ja Games –osio käsittää kahdeksan muuta peliä jotka eivät näihin edellisiin kategorioihin sovi.

Kannattaakin käydä katsomassa mitä kaikkea tässä Unibetin uudessa osiossa on tarjolla ja kokeilla lottopottien pelaamista. Eihän sitä koskaan tiedä milloin se iso jättipotti omalle kohdalle osuu. Olisiko seuraava arvonta juuri se sinun arvontasi?

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset