Avalon II – odotettu seikkailu

1.5.2014

Avalon II on saapunut NordicBetille uutuutena, joten slotista hurmioituneet, olkaa hyvä!

Microgaming pääsi ilahduttamaan fanejaan Avalon-slotin jatko-osalla. Avalon II seuraa edeltäjänsä jalan jäljissä, eikä tuota pettymystä. Jo ensimmäisellä silmäyksellä näkee Microgamingin kädenjäljen. Vaikka grafiikasta yrittäisi mussutussa keksiä, on se miltei mahdotonta. Keski-aikaan sijoittuva seikkailu on eeppistä taistelua hyvän ja pahan välillä.

Wild-symboleja kieppuu kaikilla viidellä rullalla ja kuviot pelaaja tunnistaa Avalon II -kuvasta. Tiivistunnelmaisessa slotissa nähdään myös laajeneva wild, mutta tämä esiintyy ainoastaan keskimmäisellä rullalla. Laajeva wild-kuvio toimii niin, että koko keskimmäinen rulla on jokeri ja korvaa kaikki pelikuviot.

Merlinin kuvalla Avalon II -slotissa pelaaja saa käteistä tai voitoilleen kertoimen 4x. Merlinin haaliminen oikeaan aikaan, voi siten toimia suurenakin voittojen tuottajana.

Kun ruudulle ilmestyy Graalin Malja, pelaaja tietää saaneensa Scatterin. Kahdella maljalla palkintona on 1 x panos, kolmella maljalla 5 x panos, neljällä 20 x panos ja viidellä Graalin Maljalla pelaaja napsaisee massiivisen jättikertoimen – 1000 x panos!

Scatterit laukaisevat myös Avalon II:n kutkuttavia bonuskierroksia. Erilaisia kierroksia on pelissä seitsemän kappaletta. Pelaaja liikkuu bonuskierroksilta toiselle, joten samaa ominaisuutta ei tulla näkemään ennen kuin kaikki seitsemän tasoa on käyty läpi.

Jotta koko pelin juoni ei tässä paljastuisi, annetaan muutama satunnainen maistiainen siitä, mitä erityiskierroksilta voidaan odottaa. Eräällä kierroksella pelaaja saa valita symbolin, josta haluaa tehdä wildin ja joka omaa kertoimen 2x. Sen jälkeen pelataan vielä 15 ilmaista kierrosta Avalon II:n piikkiin. Yhdellä kierroksellä pyöritetään Avalonin pyörää. Voittoja paljastuu kertoimien kera ja aika mahtipontisia sellaisia.

Pelkkiä pikkuvoittoja ei Avalon II tarjoile, koska pelin maksimivoitto on vapisuttavat 2 400 000 kolikkoa!

Nordicbet

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset