Rosvoa tiesi suuriin voittoihin pelissä Burglin Bob

20.3.2014

Unibet on lisännyt valikoimaansa uuden viiden rullan ja 30 voittolinjan hauskan hilpeän kolikkoautomaatin. Burglin Bob on sarjakuvamaisella grafiikalla toteutettu Bluberi Gamingin peli, jossa seikkailevat rosvot. Slotti erottuu muista samankaltaisista peleistä erittäin hienosti selkeällä kuvituksella ja Burglin Bob on kerännyt positiviisia arvosteluita ympäri maailmaa.

Erikoisominaisuuksia ja bonuksia pelissä tarjoillaan avokätisesti. Suurin niistä on Jackpot-symboli, joita viisi kappaletta nappaamalla, pelaaja voittaa massiiviset 30 000 kolikkoa.

Free spin-ominaisuus Burglin Bobissa on kerrassaan mahtava! Ilmaispyöräytyksille pääsee, kun Scatter-kuviot osuvat rullille kaksi, kolme ja neljä. Voittaja voi saada maksimissaan hurjat 60 free spiniä, koska Scatterit napatessaan, pelaaja valitsee haluamansa symbolin ja sen takaa paljastuu ilmaispyöräytysten määrä. Ilmaisilla kierroksilla ryöstösaalis tuplataan ja tämänkin bonusominaisuuden aikana on mahdollisuus haalia itselleen lisää free spinejä.

Pelaajan saadessa kolme Bonus-kuviota rullille yksi, kolme ja viisi, vapautuu Escape-ominaisuus. Escape-bonuksen aikana etsitään tarkastuskaivojen alla lymyileviä rahasummia. Jos pelaaja löytää itselleen kolme roisto Bobia, laukaisee se seuraavaan bonuksen, joka on Smash n’ Grab-kierros. Tällä kierroksella peluri pääsee murtohommiin, jossa päävoittona on ryöstää jopa 100 x voitto. Ei huono saalis!

Burglin Bob-slotissa tavataan myös Safe-bonus, jossa pelaaja valitsee kolmesta saamastaan kuviosta yhden ja on kiinni suurissa poteissa. Parhaimmillaan panoksella on kerroin jopa 2520!

Eipä olisi peliä ilman villejä kuvioita. Tässä pelissä Wild-symbolin virkaa toimittaa vartijakoira!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset