Vau! – 9 päivän safarimatka Kolikkopelit.comilta!

23.3.2015

Johan on reissu tarjolla! Kolikkopelit.com arpoo 9 päivän mittaisen matkan Etelä-Afrikkaan. Arpalippujen kerääminen on tehty helpoksi kuin heinänteko – saat lippuja pelaamalla!

Tällä lomalla puitteet ovat kerrassaan mahtavat, sillä yöpyminen on järjestetty kuvankauniissa Pestana Kruger Logdessa ja reissussa koetaan toinen toistaan ainutlaatuisempia elämyksiä. Halusit sitten viettää päivän Krugerin henkeäsalpaavassa kansallispuistossa tai nähdä mielettömät Lohikäärmevuoret, tällä matkalla se on mahdollista! Kaiken kukkuraksi arvonnan voittajan ei tarvitse lähteä matkaan tyhjin taskuin, koska Kolikkopelit.com lahjoittaa reissaajalle 1000 euroa matkarahaa.

Arpalipukkeen lunastat, kun olet panostanut 20 euroa pelirahaa uuteen Easter Eggs -slottiin. Lippuja voit kerätä niin monta kuin kantti kestää, koska niiden määrää ei ole rajoitettu laisinkaan.

Tämän ohella viikottain arvotaan yksi iPad Mini -tabletti tai yksi MacBook Air kaikkien niiden pelaajien kesken, jotka ovat panostaneet 50 euroa Easter Eggsiin kuluneen viikon aikana.

Osallistumisaika päättyy 10. huhtikuuta, joten toimi pian. Kampanjaa koskevat Kolikkopelit.comin säännöt ja ehdot, jotka voit käydä lukaisemassa casinon nettisivuilta.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset