Veikkaushuoneen synttäreillä jaossa 10 000 euroa

28.7.2016

Veikkaushuone täyttää tänä kesänä pyöreät 10 vuotta, ja tämä tarkoittaa tietysti suurta ja rahakasta syntymäpäivä-kampanjaa. Veikkaushuone yhdessä Casinohuoneen, Pokerihuoneen ja Bingohuoneen kanssa on ollut toiminnassa vuodesta 2006 lähtien. Nyt käynnissä on 10-vuotisjuhlakampanja, jossa voit käydä poimimassa joka päivä arpalipun 10 000 euron arvontaan.

Rekisteröidy tai kirjaudu sisään Veikkaushuoneelle. Mene tämän jälkeen 10-vuotisjuhla-arvonnan kampanjasivulle. Tuolla sivulla voit pyöräyttää synttärikakun peliautomaattia, josta saat itsellesi uuden tarjousedun joka päivä. Pelkästään pyöräyttämällä synttäriautomaattia tienaat yhden arpalipun 10 000 euron pääarvontaan. Jos hyödynnät tuolla pyöräytyksellä saamasi edun, saat 4 arpalippua lisää.

Lisäksi jokainen synttärikakku-peliautomaatissa klikkaamasi pyöräytys tuo sinulle yhden ilmaiskierroksen Starburst-peliautomaattiin. Kampanja on käynnissä aina elokuun 7. päivään asti, joten käy poimimassa omat ilmaiskierroksesi ja 10 000 euron arpalippusi vaikka joka päivä!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset