Voita Espanjan matka Kuumat pelit -kampanjasta

28.6.2015

Suomen kesäkelit eivät ainakaan vielä ole vakuuttaneet lämmöstä nauttivia kansalaisia, joten rentouttava reissu Espanjan aurinkorannoille eittämättä kuulostaa monen korvaan mahtavalta idealta. Nyt voit voittaa etelän matkan Kolikkopelit.comin Kuumat pelit -kampanjasta!

Kuvittele, miltä tuntuu lämmin hiekka varpaissa ja viilentävä merituuli, kun lämpöasteita on kiitettävästi – sujahda samalla Kolikkopelit.comin promootion pariin. Tehtävänäsi on pelata kuumia casinopelejä ja näin hankkia arpalipukkeita. Kolikkopelit.comin paahtavan lämpimät pelit ovat upea Spinata Grande, hauska Kummeli, uutuusslotti Gemix, villi Gorilla Go Wild, viehkeä Foxin’ Wins ja kovassa nousussa oleva Stickers.

Kun olet panostanut 20 euroa yhden päivän aikana, olet ansainnut ilmaiskierroksia Gemix-slottiin ja osallistut Espanjan matkan arvontaan. Mitä enemmän panostat, sitä enemmän kahmit arvontalipukkeita sekä free spin -pyöräytyksiä.

Kisailun 100 parasta pelaaja voittaa lisäpalkinnon, joka koostuu joko ilmaiskierroksista tai käteisestä. Tehokkain peluri vie jopa 500 euroa menessään! Samat pelaajat saavat myös pääsyn VIP-turnaukseen, jonka potissa komeilee 2000 bonusrahaa.

17. elokuuta selviää Kuumat pelit -kampanjan voittaja ja tämän jälkeen promootion onnekkain peluri voi alkaa pakkaamaan kamojaan Espanjan matkalle.

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset