Pelaa LeoVegasin Starburst-haasteessa ja voita Macbook Pro!

12.8.2013

Palkittu netticasino LeoVegas on saanut erityisesti mobiili-pelaajien suosion. Sen valikoimaan kuuluu pelejä yhdeksältä pelinvalmistajalta, ja mobiilivalikoimaa ei suotta mainosteta Euroopan suurimmaksi. LeoVegas ei kampanjoi niin aktiivisesti, mutta nyt menossa on makea Starburst Challenge, jossa jaossa on Applen huipputuotteita.

Pelaa tällä viikolla LeoVegasin Starburst-peliä, ja voit olla ensi viikolla uuden Macbook Pro:n, iPadin, iPhone5:n tai iPad Minin omistaja. Eniten Starburst-peliin panostanut voittaa itselleen Macbook Pro 13,3” Retina-näytöllä. Jos pääset kymmenen joukkoon, niin sekin riittää jo uuden iPad Minin voittamiseen. Voit pelata Starburstia joko tietokoneellasi tai mobiililaitteella. Voittotaulukkoa päivitetään joka päivä, ja tällä hetkellä etenkin sijoilla 5-10 on todella tasaista, joten pienellä lisäpanostuksella voit nousta kärkisijoille!

Jos olet LeoVegasin uusi asiakas, saat rekisteröityessäsi 20 ilmaiskierrosta Starburstiin. Kun teet ensimmäisen talletuksesi, saat 200% bonuksen sekä 80 ilmaiskierrosta lisää Starburstiin. Pelaa nyt ja voita uusi Applen huipputuote ensi viikoksi!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa

Tuoreimmat uutiset