Voittajaveto

Voittajavedot yleisellä tasolla tarkoittavat vedonlyöntipelejä, joissa vetoa lyödään useista eri urheilutapahtumista viiden eri pelimuodon asettamissa rajoissa. Hienoa voittajavedoissa on niiden monipuolisuus.

VedonlyöntitoimistoLinkki arvosteluunSiirry nyt nappulasta pelaamaan
unibetUnibet
Pelit livenä saitilla
100€ aloitusbonus
5/5
Pelaa Unibetissa »
10bet10Bet
Mainiota betsausta
100% ja 100€
5/5
Pelaa 10Betissa »
betsafeBetsafe
Hyvät kertoimet, laaja valikoima
100% ja 200€ bonus
45/5
Pelaa Betsafessa »
betssonBetsson
Pohjoismaiden suurin!
75€ ilmaisveto
45/5
Pelaa Betssonissa »
betwayBetway
Suosittu jo pitkään
100€ talletusbonus
4/5
Pelaa Betwayssä »
veikkaushuoneVeikkaushuone
Netin suomalaisin pelisivu
100€ aloitusbonus4/5
Pelaa Veikkaushuoneella »
betserBetser
Monipuolinen kasino ja sosiaalista vedonlyöntiä
100% talletusbonus4/5
Pelaa Betserilla »
mobilebetMobilebet
Mobiiliin vedonlyöntiin keskittynyt sivusto
100% talletusbonus3/5
Pelaa Mobilebetilla »

Voittajaveto

Voittajavedossa veikataan yksinkertaisesti kilpailun voittajaa. Pelin pienin panos on 1 euro. Sanotaan vaikka, että arvioit Mika Kallion vievän seuraavan MotoGP-osakilpailun. Panostat vaikkapa 5 euroa. Tällöin Kallion menestyminen toisi sinulle voittosumman, joka on Panos X Kerroin (tässä vaikka 5 × 8,1 = 40,5 euroa!)

Päivän Pari

Päivän Pari nimensa mukaisesti tarjoaa mahdollisuuden arvata kahden eri kohteen lopputuloksen tai sijoituksen. Pelaajan tehtävänä saattaa olla esimerkiksi jonkun tietyn henkilön lopullisen sijoituksen veikkaaminen, kahden eri kilpailun voittajien määrittäminen tai jotkin tulosyhdistelmät. Kilpailut voivat olla myös eri päivinä. Pienin panos on 1 euro.

Päivän Trio

Päivän Triossa veikataan taasen kolmea eri kohdetta. Mahdollisia kohteita ovat esimerkiksi kolmen eri kilpailun voittajat, oikeat määritellyt tulosyhdistelmät tai vaikkapa oikeat määritellyt tulosvaihtoehdot. Kilpailut voivat Päivän Triossakin olla eri päivinä. Pienin panos on 0,20-1,00 euroa.

Superkaksari

Superkaksari on pelivariaatio, jossa pelaajan tarkoituksena on arvata kilpailun kaksi parasta, ja vieläpä oikeassa järjestyksessä. Veikkaus määrittelee jokaiselle parille oman kertoimen, jonka mukaan voittorahat maksetaan. Käyttäen Formula Ykkösiä jälleen esimerkkinä, voisit veikata vaikkapa parivaljakkoa Räikkönen – Button. Voittaaksesi, tulee nyt Räikkösen päästä korkeimmalle korokkeelle ja Buttonin tulla toisena maaliin. Sinulle maksettava voitto tulisi taasen olemaan Panos X Ennalta määrätty kerroin (Vaikkapa 10 euroa x 9,91 = 99,1 euroa!) Pienin panos on 1 euro.

Supertripla

Supertripla on yksi askel eteenpäin superkaksarista, sillä siinä sinun tehtävänäsi on veikata kilpailun kolme parasta oikeassa järjestyksessä. Jälleen Veikkaus tarjoaa valmiit kertoimet jokaiselle kolmikkovaihtoehdolle ja sinä pelaajana vain valitset, mikä kolmikko on suosikkisi. Koska kolmen kärki on hankalampi veikkauskohde kuin vaikkapa voittajakaksikko, ovat supertriplan kertoimet tavallisesti korkeampia.

Veikatessasi siis esimerkiksi MotoGP:n supertriplaa rivillä Rossi – Pedrosa – Hayden voittosi tulisi jälleen olemaan Panos X Ennalta määrätty kerroin (esim. 20 euroa X 14,44 = 288,8 euroa!) Pienin panos on 0,20-1,00 euroa. Yleinen Päivän Trio on esimerkiksi jääkiekko-ottelun jokaisen erän ensimmäisen maalintekijän veikkaaminen. Kertoimet Triossa ovat huikeat, sillä peli on vaikea ja vaatii vankkaa tietämystä vedon kohteesta.

Voittajavetojen viehätys perustuu juuri vaatimukseen yhdistää tietämys ja hieman onnea. Kukaan ei pysty sadan prosentin varmuudella veikkaamaan oikein, mutta ilman perustietoja kohteesta, on veikkaaminen aikamoista hakuammuntaa. 

Kokenut vedonlyöjä saattaa rikastua nopeasti, kun isolla panoksella sattuu osumaan oikea veikkaus kohdalle — kertoimet kaikissa voittajavedoissa ovat yleisesti hyviä!

Jaa:Jaa FacebookissaJaa Google+:ssa